četrtek, 28. maj 2015

Poročilo s tretjega dne specialnih knjižnic

Zadnji četrtek v mesecu maju je že tradicionalno namenjen srečevanju bibliotekarjev iz slovenskih specialnih knjižnic in njihovih kolegov.

Letos je srečanje potekalo pod naslovom:
»Rastemo z e-viri«

na katerem so predavale:
in


Dneva specialcev se je udeležilo kar 80 bibliotekarjev, kar pomeni, da interes za takšno obliko druženja še obstaja in bi bilo verjetno zelo smiselno poiskati način, kako nadaljevati z nekdanjo tradicijo sekcijskih druženj v Ljubljani.

 
 

 
1 komentar:

 1. Dober dan, jaz sem Josef Lewis, zasebni posojilodajalec, ki daje posojilo posameznikom, podjetjem in vladnim ustanovam po nizki obrestni meri 2%. Vemo, da obstaja veliko družin, ki živijo na plačah, da plačajo ček, in druge, ki ne morejo poskrbeti za svoje finančne obveznosti in zato smo tukaj za finančno obnovo.

  Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključujejo: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, refinanciranje doma, hotelska posojila, študentska posojila itd. če je zanima posojilo in ne sme biti prevare ..

  E-pošta: progresiveloan@yahoo.com
  Pokliči / WhatsApp: +16626183756
  Spletna stran: https://progresivefunding.wordpress.com


  OdgovoriIzbriši